Hans maat sela. De Wind Steekt Op Sela 2019-02-24

Hans maat sela Rating: 8,1/10 345 reviews

Band Sela brengt gospel voor refo’s

hans maat sela

Deze cd bevat liederen vol vreugde en troost 59 Volheid van genade Sela 6-8 11 12 Nu leggen wij ons leven neer hier. Soms heb ik een tekst poëtisch te mooi gemaakt, te cryptisch. Intens genieten De Lichtboog in Houten, het kerkgebouw van de Nederlands gereformeerde kerk, is de repetitieplek van Sela. Dat U mij redt, zelfs van de dood. In oktober speelden we in Maassluis. Meer ouderen dan jongeren, meer vrouwen dan mannen. Om thuis door te geven.

Next

De Wind Steekt Op Sela

hans maat sela

Daarom sluiten we aan bij de beleving. Nu is de titel Ik zal er zijn. In 1998 kwam ik tot geloof en raakte ik betrokken bij de Redeemer Presbyterian Church van Tim Keller. Op 2e Paasdag staat Hans Maat centraal. De bekende christelijke band Sela heeft een nieuwe cd uitgebracht, met nummers gericht op Pasen. Meer hierover leest u in onze.

Next

Zie hoe Jezus lijdt voor mij

hans maat sela

Is de band over een paar jaar weer opgeheven? Erdee Media gebruikt die om haar websites goed te laten werken, om u gericht advertenties te kunnen tonen en om het bezoek aan onze websites te analyseren. Anneke van Dijk is breed inzetbaar. Deze cd bevat liederen vol vreugde en troost Sela. Die komen een keer met hun kinderen mee. Tegelijk willen wij juist die evangelische invloeden wat degelijker maken. Als het goed is, horen kenners in mijn teksten een stuk theologie terugkomen.

Next

Zie hoe Jezus lijdt voor mij

hans maat sela

Zie hoe Jezus biddend strijdt met de pijn, verlatenheid. Van Katwijk tot Barneveld, van Gorinchem tot Drachten. Heer toon mij uw plan; maak door uw Geest bekend hoe ik U dienen kan en waarheen U mij zendt. De 43-jarige Maat volgt ds. Als er dan toch vrije liederen in de dienst gezongen worden, laten het dan goede zijn. Ik ben voor eeuwig van mijn Heer. Is het niet te plat, te simpel? Hij is getrouwd met Paula en vader van een dochter en zoon.

Next

God van leven

hans maat sela

De gereformeerde dogmatiek, zeg maar. Als mensen door Sela op een bepaald spoor zijn gezet en onze liederen adopteren, dan is het prima. Directeur van het Evangelisch Werkverband en motor achter de band Sela 1 feb 2016. Het is heerlijk te merken dat God dit werk zo zegent en dat daarmee gebouwd wordt aan Zijn Koninkrijk. Heel de schepping slaakt een zucht; zij ontwaakt, het duister vlucht. Zie wat Jezus heeft gedaan; in zijn lijden heeft doorstaan.

Next

God van leven

hans maat sela

Zolang als Mirjam zich kan herinneren, is zingen haar passie. In een bijzaal klinken elektrische gitaar en drums. Soms zwelt het aantal decibels aan zodat het dak van de kerk lijkt te gaan, dan weer is er verstilling. Ze is getrouwd met Jop, woont in Eindhoven en is moeder van twee kinderen. Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Vanwege de sfeer, de uitstraling, de muziek, de teksten, de geloofsbeleving. Zingen: SelaOpwekking 770 Ik zal er zijn.

Next

God van leven

hans maat sela

Als ik de weg niet weet, de hoop opgeef, toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft. Copyrights; 2013 Stichting Sela Music. Ook geeft hij regelmatig trainingen in kerken op het gebied van muziek in de gemeente. Het is een enorm voorrecht om met elkaar de kerk te mogen dienen in het schrijven van nieuwe liederen. De band musiceert met viool, fluit, gitaar, bas, keyboard, drums. Tegelijk constateer ik dat je het met veel reformatorische mensen vaak niet meer over de inhoud kunt hebben, omdat ze moeite hebben met de vorm.

Next

CD Album

hans maat sela

Juich want Hij, mijn Here leeft! Ik hoop dat dat nog lang duurt, want ik zou het samen musiceren erg missen. Ze werkt als muziekdocente en heeft een eigen bedrijf de Liedjesboom om kinderen in contact te brengen met muziek. De band is druk met de aanstaande kersttour. Als de hemel openbreekt, het huis vervult met vrede, zal de adem van uw Geest ons met zijn kracht bekleden. Daarom kiezen we bijvoorbeeld niet voor de rockbeat. Zodat we samen naar een antwoord kunnen zoeken.


Next