Gouden hoofd den haag disco. Gouden hoofd den haag parkeren 2019-01-21

Gouden hoofd den haag disco Rating: 5,6/10 686 reviews

't Goude Hooft

gouden hoofd den haag disco

Van de oorspronkelijke herberg is waarschijnlijk geen steen meer aanwezig, lezen we daar. Daarna werd ons gezegd dat de dorade niet op de rekening zou komen, hetgeen ook is gebeurd. Goude Hooft — Realisatie: CieremansvanReijn. A width of 0 indicates the element is not visible. Deze twee bevlogen ondernemers namen een gigantisch risico door de oudste herberg van Den Haag te gaan verbouwen. Lunch daarintegen: komende week weer ;-.

Next

't Goude Hooft in Den Haag

gouden hoofd den haag disco

Voor het gemak van onze klanten hebben wij op basis van ons classificatiesysteem deze accommodatie een sterrenclassificatie toegewezen. Ik zal hier niet snel zelf gaan dineren. De Paasdagen komen er weer aan! We hebben toen niets anders meer kunnen regelen, want het was te kort van tevoren aan ons doorgegeven. Goude Hooft in Den Haag is een kleinschalig hotel met kamers. U kunt parkeren in de Torengarage, Geest Den Haag.

Next

Disco

gouden hoofd den haag disco

Daarop nostalgische sepia-plaatjes van koningin Emma, koningin Wilhelmina, straten met koetsen etc. Hou onze Facebook pagina en website in de gaten. Van Asselt heeft een hotel in Scheveningen en een in Den Haag. In deze zaal is geluid gericht op de dansvloer. Ook dan is een gouden sieraad een mooie keuze. Goude Hooft heeft sinds 20een nieuwe eigenaar die het restaurant. De historische herberg heeft, door een uitgekookt interieurontwerp, een aangename spanning tussen efficiënt modern en sfeervol oud.


Next

Zoek je een leuk restaurant in het centrum van Den Haag?

gouden hoofd den haag disco

Prijs kwaliteit was ook totaal niet in verhouding. Q-Park parkeergarage City Parking in Den Haag. Back To The 70s 80s 90sStairway — Utrechtza jan. Klik voor meer informatie of wijzig je instellingen. Wij besloten dan ook om te vertrekken. Waarom ze het pas 3 uur van tevoren konden laten weten, daarvoor had ze de verklaring dat er dan wel iets mis moet zijn gegaan. Also there is no bar service after 12 midnight, usually there is a night porter on duty and you can have a couple of drinks in the comfort of a bar.

Next

De mooiste gouden sieraden koopt u bij Juwelier Polderman

gouden hoofd den haag disco

Bent u nog op zoek naar een duurzaam en persoonlijk kraamcadeau? Goed gebakken, meestal goed verse eieren, met mooie vloeiende dooiers. Het lopende buffet kan me ook deze keer niet bekoren. Vriendelijke bediening, gezellige muziek, biljarten, darten, alle belangrijke sportevenementen live op onze schermen. Meer TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. De vis, een dorade, van mijn buurman, was binnenin rauw. Bekijk het adres en de beschikbare parkeerplaatsen. Naast onze vaste menukaart, serveren wij elke zondag een wisselende daghap.

Next

't Goude Hooft in Den Haag

gouden hoofd den haag disco

Wij hebben toen telefonisch contact opgenomen en daar werd geen excuus aangeboden, gewoon dat ze dicht gaan en dat we er niet konden eten. . Vlotte bediening, bestelling snel opgenomen, drank en voorgerecht vlot bezorgd. Het werd na 40 minuten. Feestzaal De kelder bevatte voorheen veel kleine rommelkamer- tjes. Wij waren tevreden over het gebodene en werden netjes bediend.

Next

Haagse herberg ’t Goude Hooft

gouden hoofd den haag disco

De Disco Classics Party is een avond gezellig uitgaan in een. Onlangs heb ik ook met collega's een arrangement gegeten. Dit is één van de bekendste etablissementen in het centrum van Den Haag, op 200. Ik kom hier regelmatig om te lunchen, meestal neem ik dan een uitsmijter o. Na 50 minuten en een drankje kwamen ze ons zeggen dat er iets mis was gegaan in de keuken. Na de rondleiding gingen wij lunchen bij restaurant 't Goude Hooft. De toen beroemde Amsterdamse chef-kok Henry Thijs kreeg de opdracht 't Goude Hooft weer tot bloei te brengen.

Next

't Goude Hooft

gouden hoofd den haag disco

En duidelijk bleek dat ze het verhaal, dat reserveren niet nodig was, gezeur van onze vrienden vond. De vloer heeft zwart-wittegels uit Italië en het originele par- ket dat gerestaureerd is. Jammer dat de oplossing zo lang duurde. Disco Classics Party — Zoetermeer — Dutch Water Dreams — Duration. In werd 't Goude Hooft weer herbouwd.


Next

Gouden hoofd den haag disco

gouden hoofd den haag disco

Zal het niet nalaten dit door te vertellen en ook niet meer daar te komen na een eerdere ervaring van onszelf met uitermate lakse bediening. De hele renovatie kost vier miljoen. Uitgebreide party-agenda met alle leuke Oud en Nieuw-feesten in Den Haag en. Nieuwe mensen ontmoeten, Den Haag, Delft en Leiden via leuke activiteiten leren kennen. Jammer wij komen hier niet meer Hele slechte service! Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: — zelfstandig werkend kok fulltime — medewerker…. De bediening wist nauwelijks meer te vertellen dan ik zelf al kon zien. We hadden met oudjaarsavond een reservering staan voor 4 personen, waarvan wij na een week een bevestigingsmail van hebben ontvangen die ons verwelkomt om daar te komen eten.

Next