Google profielnaam wijzigen. Privacybeleid 2019-01-29

Google profielnaam wijzigen Rating: 8,4/10 1210 reviews

profielnaam

google profielnaam wijzigen

Schakel de beveiligingsprogramma's en testen van de Internet-verbindingen. Voorbeeld 'creditcard'We vragen momenteel niet om een creditcard wanneer u zich aanmeldt. Selecteer hier welke layout je wilt gebruiken binnen je Larnitech app. Hartelijk dank dat u onze producten en services 'Services' gebruikt. Aan de voorwaarden kunnen geen rechten voor derde begunstigden worden ontleend. Chrome beschikt ook over een uitgebreide collectie van taak management uitbreidingen die kunnen worden gebruikt om te bekijken van uw takenlijst en toevoegen van nieuwe items op de werkbalk.

Next

profielnaam

google profielnaam wijzigen

Mensen die een connectie met u hebben, kunnen uw profiel te zien krijgen als suggestie. Ons Privacybeleid dekt niet het gegevensbeleid van andere bedrijven en organisaties die adverteren in onze services en die cookies, pixeltags en andere technologieën kunnen gebruiken om relevante advertenties weer te geven en te leveren. U mag geen enkel deel van onze Services of bijgeleverde software kopiëren, aanpassen, verspreiden, verkopen of leasen, en u mag de broncode van die software niet onderwerpen aan reverse-engineering of proberen deze te extraheren, tenzij dergelijke beperkingen bij de wet zijn verboden of u onze schriftelijke toestemming heeft gekregen. Zakelijk gebruik van onze Services Als u onze Services namens een bedrijf gebruikt, accepteert dat bedrijf deze voorwaarden. U kunt bepaalde basisinformatie in uw account updaten, toevoegen en verwijderen. Mensen die kunnen zien wat uw geslacht is, zien bijvoorbeeld berichten zoals 'Stuur hem een bericht' of 'In haar kringen'. Als u de Services gebruikt voor persoonlijke doeleinden, beperkt niets in deze voorwaarden of eventuele aanvullende voorwaarden de wettelijke rechten van consumenten waarvan geen afstand kan worden gedaan door middel van een contract.

Next

Servicevoorwaarden van Google

google profielnaam wijzigen

Uitgebreide functies door middel van plugins, evenals browsen en de mogelijkheid voor het aanpassen van de weergave met het gebruik van thema's wordt ondersteund door beide browsers. We kunnen gegevens bijvoorbeeld openbaar delen om met betrekking tot het algemene gebruik van onze services. Google Chrome is een webbrowser die snel en eenvoudig; het wordt beschouwd als een minimalistische browser. Instructies Specifieke Items verwijderen 1 Inloggen op uw Google-account. Overwegingen Hoewel u zowel Firefox en Chrome op uw computer op hetzelfde moment hebt kunt, zal uw computer een programma alleen registreren als de standaardwebbrowser, degene die wordt geopend wanneer u klikt op koppelingen in andere toepassingen. Instructies 1 Starten van de computer internetbrowser zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Internet Explorer en bezoeken van Google boeken zoals u gewend bent, met behulp van een traditionele proxy-website.

Next

Uw naam en andere informatie in uw Google

google profielnaam wijzigen

De verbinding kan rechtstreeks zijn of over een netwerk, bijvoorbeeld het telefoonnetwerk of het Internet. Bescherming van privacy en auteursrecht In het van Google wordt uitgelegd hoe we omgaan met uw persoonsgegevens en hoe we uw privacy beschermen wanneer u onze Services gebruikt. Als het probleem aanhoudt, neemt u de computer naar een specialist. Punten verwijderen uit mijn e-mailadres Als je een punt in je e-mailadres hebt, hoef je je adres niet te wijzigen. De Larnitech app zal daarna even 'refreshen' en vervolgens terugkomen met het standaard scherm. In de kolom ' Belangrijk' kun je selecteren wanneer je 'belangrijke berichten' wilt ontvangen. Gelijktijdig gebruik U kunt installeren Firefox en Chrome op uw computer op hetzelfde moment, zo lang als uw computer voldoet aan de minimale harde schijfcapaciteit voor beide.

Next

Je gebruikersnaam wijzigen

google profielnaam wijzigen

Instructies Een back-Up Bookmarks 1 Maak een back-up van uw bladwijzers door de huidige versie van Google Chrome te starten en te klikken op het pictogram 'Aanpassen en Control Google Chrome', dat ligt aan de rechterkant van de adresbalk en ziet eruit als drie horizontale lijnen. Voor de mooie ogen van de gebruikers werd er rond de terminal allerlei versiering gebreid, zoals het bureaublad en verschillende thema's. Door te klikken op 'Edit items', kunnen waaruit gebruikers selectief kiezen pagina's hun geschiedenis te verwijderen met behoud van anderen. To switch it off, go to the settings button in the top right corner, then account settings. Ook kunnen we een Service opschorten of zelfs volledig stopzetten. Onze geautomatiseerde systemen analyseren uw inhoud inclusief e-mails om voor u relevante productfuncties te leveren, zoals aangepaste zoekresultaten, gepersonaliseerde advertenties en spam- en malwaredetectie. Hulpprogramma 's Bent u gemakkelijk afgeleid wanneer via het Web, is StayFocused een extensie die u toelaat om de termijnen of helemaal blokkeren van bepaalde websites, zodat u uw aandacht op werk houden kunt.

Next

Servicevoorwaarden van Google

google profielnaam wijzigen

Uw Inhoud in onze Services Sommige van onze Services staan u toe inhoud te uploaden, toe te voegen, op te slaan, te verzenden of te ontvangen. Deze licentie wordt u uitsluitend verstrekt om u in staat te stellen de door Google geleverde Services te gebruiken en te benutten, op een wijze die voldoet aan deze voorwaarden. We gebruiken deze gegevens ook om gepersonaliseerde inhoud aan u te leveren, zoals relevantere zoekresultaten en advertenties. Google verleent u een persoonlijke, wereldwijde, royaltyvrije, niet-overdraagbare en niet-exclusieve licentie om de software te gebruiken die Google aan u levert als onderdeel van de Services. U heeft het einde van de pagina bereikt. Terminal opdrachten sudo: opdrachten uitvoeren met beheerrechten. Wanneer je deze verbindingsmethode kiest, zal de Larnitech app zelf op zoek gaan naar servers in het lokale netwerk.

Next

Samenvatting van de wijzigingen

google profielnaam wijzigen

We kunnen , zodat u bijvoorbeeld. Gebruik de middelste muistoets om te plakken, in hetzelfde venster of een ander venster, waarin al dan niet dezelfde toepassing draait. Instellen van de Rewrite Sommige programma's, met inbegrip van virussen en malware programma's, herschrijven de optie Internet-instellingen. Gelukkig zijn er verschillende manieren automatisch doorvoeren uitschakelen als u niet wilt dat om de functie te gebruiken. Voorbeeld 'uw activiteit op andere sites en in andere apps'Deze activiteit kan afkomstig zijn uit uw gebruik van Google-producten zoals Chrome-synchronisatie of van uw bezoeken aan sites en apps die samenwerken met Google.

Next

Instellingen

google profielnaam wijzigen

Google Chrome is een open source webbrowser compatibel met Windows, Mac en Linux. PanicButton uitbreiding 9 Download en installeer PanicButton voor Google Chrome. Communicatie Als u Gmail of Yahoo! Winkelen Buddy is een extensie die biedt merchant beoordelingen, beoordelingen en kortingen zoals gecatalogiseerd door Google voor producten en retailers wanneer u online winkelt. Google Chrome ontworpen met ondersteuning voor tientallen talen, waaronder vele van de Latijnse talen, en u kunt instellen dat uw voorkeur ter verbetering van uw surfervaring. U mag inhoud uit onze Services niet gebruiken, tenzij u toestemming krijgt van de eigenaar van de inhoud of dit anderszins wettelijk is toegestaan. Gebruik de optie 'Kopiëren' dus om een profiel te 'klonen'.

Next

Terminal

google profielnaam wijzigen

Ook kennen opties soms een lange en een korte notatie. U kunt die pagina ook bezoeken om u af te melden voor bepaalde advertentieservices van Google. Afhankelijk van kan worden gekoppeld aan uw persoonlijke informatie om de services van Google en de door Google geleverde advertenties te verbeteren. U kan ook deze gebruiken om te beheren of een bepaalde activiteit wordt opgeslagen in een cookie of een gelijkaardige technologie op uw apparaat wanneer u onze services gebruikt terwijl u bent uitgelogd van uw account. U kunt uw eigen Google-account maken of er kan een Google-account aan u worden toegewezen door een beheerder, zoals uw werkgever of onderwijsinstelling. Voor meer controle over de advertenties die u te zien krijgt op Google, kunt u ook de tool van Google gebruiken om te beheren welke advertenties u te zien krijgt. Senator Sanders zei dat tegen Vermont Public.

Next