Flamingo vantaa ravintolat. Vantaa ravintolat 2019-01-24

Flamingo vantaa ravintolat Rating: 8,8/10 551 reviews

Ristorante Il Siciliano Flamingo, Vantaa: Arvostelut

flamingo vantaa ravintolat

Uusi mukavuusleveli asettaa jo vaatimuksia leffan hereilläpitämiskertoimelle! Aina hyvää autenttista kreikkalaista ruokaa, mukava henkilökunta. Voit varata pöydän myös yritystilaisuuksiin tai illanviettoon ystävien kesken. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla eikä kampanja liity mitenkään Facebookiin. Leipää ei saatu pöytään, palvelu oli hyvin huonoa ja tuntui kiireiseltä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla eikä kampanja liity mitenkään Facebookiin. Erittäin laaja ja laadukas ruoka, mukava ja rento henkilökunta, hauska ja ihana omistaja! Kasvikset oli suurimmaksi osaksi papuja, jotka eivät monellekaan sovi. Eli kaikki oli positiivista ja sen takia suosittelen paikkaa ihan varmasti ihan kaikille ja näin olen jo tehnytkin.

Next

Break Sokos Hotel Flamingo

flamingo vantaa ravintolat

Quessadilla oli muuttunut en muista millloin viimeksi olen käynyt ja valitettavasti entinen versio oli paremman makuinen. Mainiota ruokaa ja erinomaista palvelua. Burgerit on herkullisia, maistuu aidosti itsetehdyltä ja normi- sekä bataattiranet on tosi hyviä! Rannekemaksu ei ole pantti, eikä sitä palauteta. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Aivan mahtavat pizzat ja pastat sekä erittäin ystävällinen palvelu. Hieno miljöö kuin ulkomailla valkoiset liinat pöydissä. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi pyörätuolia.

Next

La Famiglia Flamingo

flamingo vantaa ravintolat

Tämä oli erittäin hyvä, emme hermostuneet odottamisesta kun tiesimme tilanteen. Olisi tehnyt mieli laittaa valo kiinni tai saada siihen kunnollinen varjostin tai itselle lippalakki, jottei valo loista suoraan silmiin. Ruoan taso on pysynyt erittäin hyvänä kaikkien vuosien ajan ja paikka on erittäin viihtyisä ja tunnelmallinen. Aidosti vantaalainen ravintola: yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, vantaalaisuus näkyy ruokalistalla ja pöytien nimiä myöten. Hotellin Amarillo-ravintola tarjoaa tex-mex-tyylisiä ruokia ja rennon tunnelman. Tunnelma, palvelu, lapsiystävällinen ja hyvä ruoka. Kaikki alle 3-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi kun käytetään huoneessa olevia vuoteita.

Next

La Famiglia Flamingo

flamingo vantaa ravintolat

Huikeat annokset ja omalaatuinen ilme! Hyvät screenit katsella hyvän ruuan ja juoman kera. Vaatimattomassa, hankalasti löydettävässä ympäristössä ylivoimaisen hyvä nepalilainen. Kaikki alle 3-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi kun käytetään vauvansänkyä. Korson Aada Korsontie 2 Paras vantaalainen, ei ehkä paikka, mutta ruoka on hyvää. Nyt kipinkapin juhlalavalle ensimmäiseen kerrokseen! Etenkin bosnialaiset annokset ovat todella suussa sulavia! Palvelu ja miljöö ovat mahtavat! En aio seuraavan kerran istua ainakaan paikalle jossa vaalo loistaa liikaa silmiin, en tiedä onko Amarillo Flamingossa paikkoja jossa näin ei ole.

Next

Aukioloajat

flamingo vantaa ravintolat

Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Buffetajatuksen mukaisesti asiakkaat saavat Rax Buffetissa syödä kiinteällä hinnalla niin paljon kuin haluavat. Viet´s Top Myyrmanni Aitoa vietnamilaista ruokaa. Kyllä nyt kelpaa uppoutua Spielbergin Ready Player One -pläjäykseen ja perjantaina 13. Maku ei ole tehty pelkällä rasvalla, kuten perusravintoloissa kuten Oklahoma, vaan kokki on oikeast hyvä ja tietää, miten ruoka saadaan maistumaan. Aina ystävällinen tarjoilu ja hyvä ruoka. Pelkästään salaattipöytäkin lyö muut kilpailijat. Pohjoismaiden suurin viihdekeskus on auki vuoden jokaisena päivänä! Ruoka maittava ja hyvin tehty aina.

Next

Flamingo Spa Vesipuisto

flamingo vantaa ravintolat

Tämä hotelli sijaitsee Kauppakeskus Jumbon ja Flamingo-viihdekeskuksen yhteydessä, 3 km:n päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hyvistä aineksista tehtyjä erinomaisia ruokia, ja palvelu on myös erittäin ystävällistä ja hyvää. Trattoria Limone Jaspiskuja 2 Kaikki ruoat todella hyviä, aitoa italialaista tunnelmaa ja mukava henkilökunta. Osallistumalla arvontaan vapautat Facebookin kaikesta vastuusta. Ilouutisia 3D-leffojen ystäville — Flamingon Finnkino on saanut uusia keveämpiä 3D-laseja! Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Paras ravintola missä olen ikinä syönyt, ruoka tulee aina ajoissa. Sen tietää kun sinne menee.

Next

Break Sokos Hotel Flamingo. Vantaa, Suomi

flamingo vantaa ravintolat

Kerro meille ja laita hyvät ideat jakoon! Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla. Tällä viimeisellä käynnillä odotusaika oli onneksi lyhyempi kuin yleensä. Flamingossa on 47 liikettä ja palvelua, joiden jokainen päivä täyttyy ilosta ja ystävyydestä: kaveriporukoiden lounastapaamisista, hemmottelutuokioista, ihanista lahjoista, perheiden yhteisistä seikkailuista, naurusta, upeista treffeistä, shoppailuhetkistä, arjen irtiotoista ja tunnelmallisista illallisista! Tämän kalliin annoksen jälkeen oli vielä nälkä, joten oli suunnattava vielä sushille. Tilatessamme meille tuotiin väärä annos, aihetta ei pahoiteltu millään tapaa, eikä saatu edes hinnanalennusta tätä pyydettäessä. Jaksaa Korsosta asti lähteä ihan vaan hyvien hamppareiden takia. Kokeiltavana on kolme eri maailmaa Flamingon 2. Bistro Liekki Talvikkitie 30 Aivan mahtavat pihvit.

Next

La Famiglia Flamingo

flamingo vantaa ravintolat

Syö ja juo niin paljon kuin haluat! A la carte lista loistava ja puuhiiligrillistä maistuvia pihvejä. Suuresta vesipuistosta löytyy muun muassa neljä eri kokoista vesiliukumäkeä, hyppytorneja, villivirta sekä seitsemän uima-allasta. Tunnelma on kotoisa mutta kuitenkin hieno, siisti ja tervetullut. Loistavaa ruokaa; hyvistä, tuoreista raaka-aineista. Rakastan La Pasterian pastaruokia, erityisesti lasagnea.

Next

Vantaa ravintolat

flamingo vantaa ravintolat

Ravintola on mukavasti sisustettu ja henkilökunta aina ystävällistä ja palveluvalmis. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 1 vauvansänky ä. Vantaalta löytyy huimia vesiliukumäkiä, jännittäviä lentokoneita, oivaltavaa tiedettä, kokeilevaa taidetta ja sokerina pohjalla ihka oikea suklaatehdas. Miellyttävä sisustus, väljyys, herkullinen ruoka, monipuolinen menu, maittava lounasbuffet ja ystävällinen, tehokas palvelu. Hyvä ja runsas lounas pöytä.

Next

Ravintolat Vantaa

flamingo vantaa ravintolat

Huippu hyvä ruoka ja palvelu. Lounaan jälkeen on hyvä olo, vatsa hymyilee ja pää pelaa; kiitos sen, että kasvispohjaista ruokaa on niin paljon. Ei rasistisia kommentteja, henkilökohtaisuuksia tai muuten epäsopivaa kielenkäyttöä. Suki oli erittäin ystävällinen tarjoilija. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Tervetuloa myös lasten kanssa nauttimaan herkullisista ruoista ja rennosta tunnelmasta La Famigliaan. Tarjoilija unohti tuoda meille alkupala nachos chipsit ilmaiset sanoi tuovansa ja sen jälkeen sitä tarjoilijaa ei näkynyt.

Next